Deze maand vinden maar liefst vier incompany studiereizen plaats van Travel Counsellors. Begin oktober vertrok een groepje van 9 enthousiaste Travel Counsellors en recruiter Marina Sneijders naar Thailand in samenwerking met Oriental Travel en Thai Airways. Een paar dagen later lieten Macao Government Tourism Office en Etihad Airways 4 andere Travel Counsellors Macau zien. Op dit moment laten 6 Travel Counsellors zich verrassen door het prachtige Madeira. De laatste reis deze maand vertrekt op 29 oktober en gaat naar Curacao, maar liefst 11 Travel Counsellors en Managing Director Fred van Eijk zullen dit heerlijke eiland bezoeken.

Marina Sneijders vertelt over haar studiereis naar Thailand: “Ik heb het enorm naar mijn zin gehad tijdens de reis. Bruisende steden, bijzondere tempels, prachtige berggebieden en al die geurende eetkraampjes en toeterende tuktuks. Thailand is een geweldig land en we hebben zo veel gezien. Alle lof naar Oriental Travel en Thai Airways die de reis tot in de puntjes georganiseerd hebben. We hebben zelfs overnacht op de farm van onze lokale agent in Thailand, hoe persoonlijk! Wat mij ook is bijgebleven is de sfeer onderling. Travel Counsellors hebben dezelfde visie, zijn allemaal enthousiaste en gepassioneerde ondernemers en zijn gewoon hele leuke mensen, tijdens een incompany studiereis voel je dat aan alle kanten.”

General Manager Milka van Dam: “Ons streven is om zoveel mogelijk Travel Counsellors jaarlijks op een incompany studiereis mee te kunnen laten gaan. Dit omdat wij daadwerkelijk een groei in de boekingen zien wanneer wij een reis organiseren. Het zijn altijd leerzame dagen met veel gezelligheid, waarbij de Travel Counsellor kennismaakt met een bestemming, maar vaak ook met DMC’s, luchtvaartmaatschappijen en hotels. Omdat de reizen incompany zijn kunnen we deze samen met onze partners helemaal op maat samenstellen, dit is wat ons betreft een grote meerwaarde.”

Start je carrière bij Travel Counsellors
Back to top