ONZE WERELD, ONZE WAARDEN


Travel Counsellors is een familiebedrijf en onze familiewaarden reiken tot ver buiten de boardroom. We willen dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt als onderdeel van het Travel Counsellors team. Onze persoonlijke benadering en betrokkenheid heeft iets heel speciaals gecreëerd: een Travel Counsellors familie.

Van onze medewerkers op het hoofdkantoor tot onze Travel Counsellors over de hele wereld, iedereen in ons team vindt het fijn om deel uit te maken van een warme en vriendschappelijke community. Wanneer je vanuit huis reiservaringen voor klanten samenstelt, is dat saamhorigheidsgevoel onbetaalbaar.

Maar we zijn er niet alleen om onze Travel Counsellors te helpen met het bouwen van betere reisvoorstellen.

Het Business Development team staat altijd klaar om onze Travel Counsellors professionele en persoonlijke ondersteuning te geven. Bij Travel Counsellors is persoonlijke support even belangrijk als professionele support.

TC Kids


Bij Travel Counsellors weten we hoe belangrijk het is om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Bianca Maassen-Berensfreise, Travel Counsellor en moeder van Zen en Yin: “De flexibiliteit van het ondernemen ervaar je pas als je hebt geleerd hoe je het beste je eigen tijd in kan delen. Ik vind het belangrijk dat ik er kan zijn als mijn kinderen ziek zijn of als iemand me nodig heeft.”

Travel Counsellors organiseert ook af en toe familie uitjes waarbij Travel Counsellors samen met hun kinderen deel kunnen nemen aan een spannende survival dag of een weekendje weg naar een bungalowpark.

 

TC Partner


Een Travel Counsellor zijn is een grote commitment en daarom erkennen we de bijdrage van partners en echtgenoten die Travel Counsellors helpen om hun eigen reisondernemingen succesvol te maken.

We nodigen partners en echtgenoten uit om een dagje met ons door te brengen op het hoofdkantoor, zodat ze kunnen zien hoe we werken en waar het in de Travel Counsellors familie om draait. En als ze weer thuis zijn, weten ze hoe ze hun Travel Counsellor moeten ondersteunen om de best mogelijke business te bouwen. Het is een win-win situatie!

SUCCESVERHALEN VAN ONZE KLANTEN

We zetten altijd een stapje extra om elke klant een speciale reiservaring te geven. Dus als iemand de moeite neemt om ons te vertellen wat voor fantastische tijd ze gehad hebben, zijn we verheugd en trots dat wij het verschil hebben kunnen maken.

LEES HIER

WAT GEBEURT ER IN ONZE WERELD


Elk jaar creëren we unieke persoonlijke reiservaringen voor honderdduizenden mensen en genereren we veel nieuwe verhalen, blogs, social media posts en klantervaringen. Neem eens een kijkje wat er op dit moment allemaal gebeurt binnen en rondom Travel Counsellors!

Back to top