WAAROM BIJ ONS?


Travel Counsellors is anders dan andere reisondernemingen. Onze klanten staan altijd centraal en we zijn trots dat we ons laten leiden door service in plaats van prijs. Voor elke klant creëren we keer op keer perfecte reiservaringen. Onze benadering zorgt voor een ongeëvenaarde klanttevredenheidsscore en ontzettend veel vaste klanten die elk jaar weer boeken. Als je graag reizen wil verkopen bij ’s werelds meest geliefde reisonderneming, dan kunnen we je het volgende bieden.

OMDAT JE PASSIE HEBT VOOR REIZEN


Net als jij houden ze van reizen en van de reisbranche. Ze praten erover, zijn er graag mee bezig en zijn er briljant in om de klant het gevoel te geven dat ze belangrijk zijn. Het is wat hen drijft en daarom hebben ze zich bij ’s werelds meest geliefde reisbedrijf aangesloten. We hebben een krachtig en bewezen business model dat momenteel al voor 1800 Travel Counsellors over de hele wereld werkt. En het kan ook voor jou werken. De afgelopen 20 jaar hebben wij op het gebied van ‘reisadvies vanuit huis’ de trend gezet. En onze visie op het bouwen van bedrijven op basis van relaties, terugkerende klanten en aanbevelingen is uniek. Uiteraard waarderen wij dat je overweegt de grootste beslissing ooit te maken – de sprong van salaris naar commissie. En we begrijpen alle vragen en zorgen die je hebt over het starten van je eigen business. Sluit je bij ons aan en je zult ontdekken dat we alle antwoorden hebben.

We zijn het met je eens; het is een enorme beslissing. Je denkt na over het verlaten van de ‘van -9-tot-5’ wereld door een nieuwe reis aan te gaan, waar jij controle hebt over je eigen toekomst.

Gelukkig is Travel Counsellors de wereldwijde leider op het gebied van persoonlijke reisservice. We doen het al 20 jaar op deze manier (de juiste manier), met geweldige groei en ontelbare awards in onze prijzenkast. Het is moeilijk te geloven dat het centraal stellen van de klant zo’n radicale stap was in de reisindustrie, maar door het puur focussen op mensen zijn we uitgegroeid tot één van de meest geliefde reisondernemingen van de wereld.

Vandaag de dag bestaat onze familie uit 1500 Travel Counsellors in 7 verschillende landen. We trekken nieuwe mensen aan om meerdere redenen. En ze blijven, omdat ze houden van de unieke manier waarop wij dingen aanpakken én om onze vriendelijke, familiaire ethos.

NEEM CONTACT OP

OMDAT JE GENIET VAN VRIJHEID, BELONING EN ERKENNING


Je hebt een relatie opgebouwd. Je begrijpt hun behoeften. Je levert een geweldige vakantie… en daarna vertellen ze je dat ze hun beste vakantie ooit hebben gehad. Perfect, dat is op zichzelf al een beloning. Maar er is meer. Als Travel Counsellor geeft jouw harde werk om een geweldige vakantie te leveren ook financiële voldoening. Er is geen limiet aan wat je kunt verdienen. Je groeipotentieel is oneindig.

Hoe meer energie en tijd je investeert, hoe meer je eruit haalt. Jij hebt de controle. Je hoeft niet meer naar je werk te rijden, hebt meer tijd voor je familie en voor jezelf. Met de administratieve zorgen die uit handen worden genomen door het hoofdkantoor én met ondersteuning van award-winnende technologie, kun jij je richten op wat jij het beste kan: reizen verkopen.

NEEM CONTACT OP

OMDAT JE DROOMT OVER HET RUNNEN VAN JE EIGEN BEDRIJF


Zij lanceren al 20 jaar home-based ondernemingen en de jouwe krijgt dezelfde, uitzonderlijke begeleiding. Van administratie tot financiën, van marketing tot PR. Wij doen het voor je. Maar we hebben ook een business development team met experts die je helpen bij het creëren van een florerende en winstgevende business. Vanaf het begin staan ze aan je zijde en ze zijn altijd maar één telefoontje van je verwijderd. En mocht het nodig zijn, dan is er ook altijd een 24-uurs helpdesk team ter ondersteuning. Of het nu een hele lastige boeking is of wanneer je hulp nodig hebt bij IT-dingetjes; wij hebben het onder controle.

NEEM CONTACT OP

OMDAT JIJ ERVOOR ZORGT DAT KLANTEN ZICH SPECIAAL VOELEN


We bouwen relaties met al onze klanten. We ontdekken wat ze leuk vinden en wat niet. We leren over hun passies en ambities. En wanneer we dat weten, bouwen we die op maat gemaakte reiservaring die wensen vervult waarvan klanten niet eens wisten dat ze die hadden. Het bewijs dat het werkt zijn de terugkerende klanten. Voor Leisure Travel Counsellors is het percentage 70 procent, voor Business een opmerkelijke 90 procent. Deze cijfers illustreren de absolute waarde van relaties. Wij hebben altijd geloofd dat dit de juiste manier is om reizen te verkopen en onze klanten vertellen ons dat zij het de beste manier vinden om reizen te boeken.

NEEM CONTACT OP
Back to top