Waarom Travel Counsellor worden?

Al meer dan 20 jaar is Travel Counsellors de meest toonaangevende onderneming voor zelfstandig reisadviseurs ter wereld. Wat we jou kunnen bieden:

We gaan een echte business partnership met je aan.

Zodat jij de vrijheid hebt om je eigen bedrijf te runnen zoals jij dat wil.

We bouwen sterke relaties met onze klanten.

Door ze te blijven inspireren en elke reis volledig af te stemmen op hun wensen.

We blijven ons ontwikkelen en investeren in de toekomst.

Waardoor we onze tijd en andere organisaties ver vooruit zijn.

We hebben een netwerk van meer dan 1800 Travel Counsellors wereldwijd.

En de meest uitgebreide ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Je eigen bedrijf beginnen is één van de grootste beslissingen die je ooit zult maken. Lees de ervaringen van onze Travel Counsellors.

SAMANTHA AMMERLAAN

Leisure Travel Counsellor

Bij het verkopen van reizen heb ik altijd het contact met mijn klanten erg belangrijk gevonden. Nu ik Travel Counsellor ben gaat dit verder dan alleen een reis boeken en leer je elkaar veel beter kennen waardoor je de reizen nog beter kan afstemmen op de personen.

Chris Hendriks

Gold Travel Counsellor

Ondernemen is voor mij je eigen zaak runnen, maar wel met de ondersteuning van het hoofdkantoor. Voor mij houdt dit in: op bepaalde punten je eigen beslissingen nemen, maar met Travel Counsellors als basis. Die basis is erg stevig en de ondersteuning van het hoofdkantoor is uitgebreid. Of ik nou vragen heb op marketing-, IATA- of IT-gebied, ik word altijd geholpen en ook nog eens door leuke mensen die mij persoonlijk kennen.

RENE JANSEN

Reisbureau-eigenaar

Ik ben sinds 17 oktober 2013 als zelfstandig reisadviseur aangesloten bij Travel Counsellors. Met een reisbureau achtergrond was ik eerst wel wat sceptisch, maar ik voel me als een vis in het water bij Travel Counsellors. De vrijheid om als ondernemer dat te doen waar je hart ligt, namelijk het samenstellen van de mooiste reisvoorstellen voor je klanten, is heerlijk. Dat je daarbij een wereldwijde organisatie achter je hebt staan die onafhankelijk en objectief is, geeft je als ondernemer de creativiteit die je nodig hebt. Mijn motto: “You’re invited to be inspired… at the highest level !

Heb jij ervaring in de reisbranche en denk je er over na om voor jezelf te beginnen als zelfstandig reisadviseur? Dan horen we heel graag van je!

  • Run je eigen bedrijf vanuit huis.
    • Met 1500 collega’s wereldwijd.
  • Ontvang de beste ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.
    • Om je bedrijf optimaal te laten groeien.
  • Wees voorbereid op je toekomst.
    • Met ons unieke boekingssysteem.

Neem gerust contact met ons op via 0800-74875 of [email protected]

Back to top