Heb je een passie voor reizen, ben je een echte ondernemer, wil je jouw eigen bedrijf en ben je toe aan een nieuwe (stap in je) carrière? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je altijd al gedroomd van een carrière in de reisbranche?
Onze Travel Academy stoomt je klaar voor jouw eigen succesvolle onderneming als zelfstandig reisadviseur (ZRA). Het intensieve programma duurt in totaal 32 weken met persoonlijke begeleiding, maar al na 2 weken introductietraining kun je aan de slag als Travel Counsellor en je eerste klanten helpen met door jou samengestelde reizen en met ondersteuning van een team van experts op het hoofdkantoor. Je kunt dus al snel inkomsten genereren.

Ervaring in de branche is niet nodig, maar het volgende wel:

  • Een ondernemersmentaliteit
  • De motivatie om een eigen bedrijf op- en uit te bouwen
  • Een passie voor reizen en een extra grote dosis klantgerichtheid
  • Verkoopervaring
  • Toewijding en een positieve instelling
  • Natuurlijke charme waardoor klanten zich bij je op hun gemak voelen, zowel persoonlijk als telefonisch
  • Een groot netwerk

“In het Verenigd Koninkrijk en in Dubai zijn wij al jaren zeer effectief met onze eigen Travel Counsellors Academy. Een aantal van de meest succesvolle Travel Counsellors ter wereld hebben deze investering gedaan en het uitgebreide programma gevolgd. Ik ben daarom heel verheugd deze Academy nu in Nederland en België te kunnen introduceren en ben er persoonlijk zeer bij betrokken. Het begeleiden en stimuleren van reisondernemers is het mooiste van mijn baan. Nu kunnen ook reisfanaten met een ondernemersmentaliteit, verkoopervaring en een goed netwerk met volle overtuiging samen met ons aan de slag. Een bewezen concept en de beste investering in je eigen succesvolle onderneming als zelfstandig reisadviseur.“
Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors Nederland en België

Hoe ziet het trainingsprogramma eruit?
De Travel Academy begint met 2 weken intensieve training op ons hoofdkantoor in Den Haag. Deze weken zijn ontworpen om je alle vaardigheden te geven die je nodig hebt om een succesvol bedrijf op te bouwen in de reisbranche. Na deze 2 weken volg je een 30-weekse online trainingsmodule vanuit huis. In deze periode heb je in totaal nog 7 terugkomdagen op ons kantoor, verdeeld over 2 weken. Gedurende de volledige 32 weken wordt je intensief begeleid door je persoonlijke Business Development Coach.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

  • Hotelovernachtingen, lunches en verschillende diners gedurende de trainingen op ons kantoor in Den Haag
  • Een marketingstarterspakket met o.a.: visitekaartjes, briefpapier, een voucher van € 50 voor het Brand Centre en een half jaar gepersonaliseerd abonnement van het We love Travel magazine
  • Deskundig advies en begeleiding van ons ervaren trainingsteam
  • Leer- en ontwikkelingstools, waaronder ons innovatieve e-learningplatform Coach
  • Een gratis deelname aan je eerste Nederlandse en Belgische conferentie en een ticket naar je eerste internationale conferentie in Engeland.
  • een laptop in bruikleen incl. randapparatuur als een printer/scanner

Wil je meer weten over onze Travel Academy?
Neem dan contact met ons op!

Start je carrière bij Travel Counsellors
Back to top