Tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs heeft Transavia in hun sessie over Leading Ladies in Travel weer eens duidelijk gemaakt dat er veel meer gedaan dient te worden om meer vrouwen aan de top te krijgen. Daarom breek ik hier een lans voor Sophie, genomineerd voor Travel Talent of the Year.

In 2010 begon Sophie als zeer jonge en verlegen, maar leergierige MBO student aan haar eerste stage op de marketing afdeling van Travel Counsellors. In de vier jaren daarna kwam zij terug voor diverse stages als MBO en later ook als HBO student. In deze periodes heeft zij zich alle aspecten van marketing en communicatie eigen gemaakt en als vertegenwoordiger van de jonge en aanstormende generatie een grote toegevoegde waarde, visie en hedendaagse aanpak geïntroduceerd. Mede dankzij haar, spreken we alle generaties aan, hebben wij een moderne vormgeving en maken wij effectief gebruik van de tools van nu.

Na haar afstuderen in Commerciële Economie kwam Sophie in vaste dienst als Marketing Executive en heeft zij ons magazine We Love Travel naar een veel hoger niveau weten te tillen op het gebied van vormgeving, content en bereik. Nu met een oplage van 10.000 en 100.000 online lezers verschijnt dit reisinspiratie blad 4x per jaar.

Sophie is een alleskunner, gretig om nieuwe taken op zich te nemen, goed in het geven van een, gevraagde of ongevraagde, onderbouwde mening en zeer prettig om mee samen te werken. Sophie is creatief, analytisch, planmatig, een sterke teamspeler en zelfstandig. Kwaliteiten die zelden bij één en dezelfde persoon te vinden zijn. Zij houdt zichzelf en de collega's om haar heen scherp, positief en professioneel. Deze kracht zal haar tot een toekomstig leider maken in de reisbranche. Vanwege haar grote inzet, groeiend zelfvertrouwen en leergierigheid heeft ze een uitzonderlijke ontwikkeling doorgemaakt in de eerste jaren van haar carrière.

Vorig jaar was Sophie een key speler in de organisatie en uitvoering van de Internationale Travel Counsellors Conferentie in Glasgow. De grootste bijeenkomst van reisadviseurs en zakenpartners wereldwijd met meer dan 2000 deelnemers. Tevens is zij de coördinator van de jaarlijkse conferentie van Travel Counsellors Nederland en België. Sophie heeft dus ook nog een groot organisatietalent. Een uitzonderlijke medewerker in onze onderneming en in onze branche. Onderscheidend en veelbelovend. Kortom; het grootste talent in de Nederlandse reisbranche verdient jouw stem. https://www.travmagazine.nl/vakantie-awards-2019/

Start je carrière bij Travel Counsellors
Back to top